Airbrush for alle

For få år siden var airbrush forbeholdt de professionelle, men både kompressor og produkter er nu så brugervenlige, at alle kan lægge airbrush make-up. 

På Tv2 og DR har airbrush længe været normen, og flere og flere professionelle make-upartister har også investeret i et air-brush sæt, for de nye HD-formater afslører pigmentforandringer, urenheder og farveforskelle i huden. Derfor skal de dækkes af på den mest naturlige måde, så der kun står lækker, glødende hud tilbage og tv-seerne kan koncentrere sig om det, der foregår, og ikke lade sig forstyrre af dårlige hud.

Og nu vil også helt almindelige forbrugere have ligeså perfekt hud som i tv:

”Det kræver lige lidt teknik, men så er det også utroligt nemt at lægge en flot make-up med airbrush. Og for at kunderne skal få den bedste vejledning, vil vi kun sælge vores produkter gennem klinikker, der har været på et kursus”, fortæller Linda Damsgaard fra Beautiful Make-up, der er distributør af det amerikanske mærke Dinair. Hun, der selv er uddannet make-upartist, fik               sit første sæt for halvandet år siden og tog derefter på kursus hos Dina Ousley, grundlæggeren af Dinair, i Hollywood:

”Jeg havde prøvet andre airbrushmakeup mærker før, men da jeg prøvede Dinair, blev jeg overbevist om både kvaliteten og brugervenligheden. Så jeg kontaktede dem i USA, og fik at vide, at hvis jeg ville distribuere Dinair i Danmark, så måtte jeg komme derover og lære at airbrushe hos dem – og lære dem at kende. Det siger noget om, hvilken kvalitet der er i produktet, ligesom Dinair også kun vil sælge gennem klinikker, fordi det kræver vejledning og professionel instruktion, for at kunden får det optimale resultat.”

Airbrush kan naturligvis bruges til at lave rigtig lækker hud, som skjuler både acnear, pigmentfejl og karsprængninger. Men airbrush kan også bruges til at lægge liner, øjenskygge og læbefarve, alle de områder, hvor man normalt bruger pensel. Dinair er uden parabener eller silikon, og man slipper for at skulle bruge børster og svampe. Da der hverken er pensler eller fingre involveret i make-uppen, kan man airbrushe på behandlet hud, for eksempel direkte efter botox eller peeling. Og så er det drøjt i brug, for der går ikke mere end et par dråber hver gang. De små startsæt kan også bruges til tanning af feks arme eller ben, men vil man have helkrops-tanning, skal der et større sæt til.

”Airbrush er også superflot på en brud, fordi kameraet tror det er hud, og ikke make-up. Slevfølgelig skal man øve sig lidt, hvis man vil lægge liner og de lidt sværere ting, men det er nemt at gå til og resultatet er rigtig flot og holdbart”, siger Linda Damsgaard.

 

 

You may also like