Det er aldrig for sent af få flotte bryn

For mig har gode bryn og gode vipper gjort det liiidt lettere at gå ned på gaden kl 5, når Nelson nægter at sove længe. Bryn og vipper må gerne signalere, at inde bag den grønne olieregnfrakke og natbukserne gemmer der sig trods alt en kvinde, der går op i sit ydre.  Og sin puddel!

Det er Trine fra Brow Wow i Skindergade, der har givet mig gode bryn (og dermed lidt lettere ved at komme ud tidligt), og hun ser således på øjenbryn:

” Der er så meget rundt i et ansigt: rund hage, runde kinder, rund form, så det kan være tiltrængt med et skarpere knæk i brynene, der giver mere karakter. Mange kommer her for at få optimeret en form, de måske allerede tillagde sig som teenagere, og det kan faktisk godt lade sig gøre at rettet op på gamle former eller skader, eller på overplukning. Du ser ikke resultaterne lige den første gang, men efter nogle gange og den rette hjemmepleje, kan vi godt skabe de fyldige, svungne bryn, de fleste drømmer om.”

Hjemmepleje er for mit vedkommende en groperiode uden pluk, men med masser af bryn-serum, så de små fimrehår kan vokse sig store og stærke og fylde de bare pletter ud. Og det har jeg masser af tid til, jeg er jo alligevel oppe kl.5…

 

You may also like