Det skal du endelig ikke bruge

 

Hold nu op, hvor er det bare tirsdag! Fladt og gråt og hverken starten eller slutningen (hurra!) af ugen, det er ikke engang midt i ugen, hvilket ellers gælder som lovlig undskyldning for at skylle livets trængsler ned med rosé. Jeg har fået klager, flere endda, så jeg starter med at give en stor undskyldning til mine læsere! Jeg tog fejl. Jeg handlede egoistisk og selvoptaget. Jeg lyttede ikke til bedrevidende:

Min tekster er (for?) lange! (Can’t help it, elsker at skrive, lever af det, lever for det, I må leve med det)

Undskyld!

Her kommer så en kort tekst: Om øjencreme. Det skal du endelig ikke bruge. Lad bare være med det.

Jeg har fået målt, dvs. scannet, min hud flere gange, og huden om øjnene er mere rynket i forhold til resten af ansigtet. Det kan kun skyldes en ting: at jeg hader øjencreme og derfor aldrig bruger en.

Jeg har virkelig prøvet, og jeg har prøvet mange typer øjencremer, men det lykkes ikke for mig at få indholdet til at vandre fra krukken og over i smilerynkerne. Men så opdagede jeg to fede ting:

Øjenmasker, som man kun bruger et par gange om ugen, og som man fint kan have på, mens man f.eks. skriver meget lange tekster om middage hos hertuginder, brudekjoleballer eller fortryllede haver, og så en øjenmaske til brug om natten. Det er noget jeg kan finde ud af, og derfor vil jeg gerne anbefale disse to.

So here’s to you, der er ligeså doven som mig, som synes, at øjencreme klistrer og svider i øjnene, som ikke kan se den store forskel ved brug/ ikke brug, som ved, at øjencremer får mascara og øjenskygge til at smelte ned under øjnene, som ikke gider stå og fedte for meget med de sarte øjenomgivelser. Masker er svaret, masker er altid svaret, når det kommer til at råde bod på, det man ikke lige får gjort på flade tirsdage, muntre onsdag, lillefredage eller i weekenden ( der jo som bekendt varer fra fredag til mandag).

Den ene er en K-beauty ting fra Maskeraide. ALL EYES ON ME er den plastermaske, du rækker ud efter, hvis fjæset har svært ved at finde de rette folder. Den mindsker hævelser og opfrisker øjenomgivelserne, så det, der var så sjovt i går, ikke kan ses i dag. Den lysner, den fugter maxi, og den strammer op, altså kun om øjnene, ikke sådan moralsk, det har vi jo ikke brug for…det er noget med hyaluronsyre og et urtekomplex, og det virker ret godt sammen. Bruges efter behov.

Den anden er fra Aveda og er en sovemaske, den hedder Tulasara Wedding Mask, men man må godt bruge den, selvom man ikke skal giftes (man behøver ikke engang være forlovet eller overhovedet være i et forhold), og den er baseret på plantestamceller. Den er lidt i den dyre ende, men når jeg tænker på alle de øjencremer, jeg gennem tiden har købt, men ikke brugt, så er denne en god investering, ganske enkelt fordi jeg får den brugt. Ikke hver nat, men når jeg husker det. Den står på natbordet, så jeg husker den faktisk ret tit. Der skal bruges mikro, mikro af den, den er drøj.

Det er noget ayuerveda-hejs, der har inspireret til både Aveda og ikke mindst til deres seneste Tulasara serie, og lur mig om ikke I-beauty bliver det nye K-beauty, Der sker i hvert fald en masse spændende på den indiske beautyfront lige nu.

 

 

You may also like