Japansk lifting

Det er ikke kun rart hele tiden, nogle stræk og træk henover musklerne gør endda lidt ondt, og blodcirkulationen kommer så godt i gang, at huden undervejs føles brandvarm. Andre tryk og strejf er derimod meget behagelig, nærmest søvndyssende, og en ting er sikker:

Allerede første gang, man får ansigtsmassagen Japansk Lifting, mærker man det helt ned i kroppen og ikke kun i ansigts muskler, overhud og bindevæv.

Stress og forjaget livsstil påvirker hele kroppens ydeevne og sætter sig ofte som hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger og allergier. Men allerede før du mærker disse symptomer, viser stress som ubalancer i huden og i ansigtsudtryk.

En Japansk Lifting bearbejder derfor ikke kun det, man umiddelbart kan se i huden som feks rynker eller hævelser, men også de underliggende årsager. Målet er en balance på det fysiske, kemiske og følelsesmæssige plan.

”I en Japansk Lifting stimulerer vi 24 akupunkturpunkter via tryk, stræk og glidende bevægelser hen over musklerne, der giver en aktivitet på celleniveau og en stimulerende massage af musklerne. Samtidig aktiveres lymfedrænage-punkterne, så ophobninger af væske forsvinder, og ansigtet finder tilbage til sin egen form. Hensigten er at genskabe balancen, at fjerne de ubalancer, der for eksempel kommer via livsstil, så ansigtet fremstår harmonisk, afbalanceret, afslappet. Det er som oftest sådan, man ser bedst ud fra naturens hånd”, siger Mette Brandt, der er autoriseret instruktør i Japansk Lifting og har firmaet cosmobody.dk.

Metoden er udviklet af den internationalt anerkendte refleksterapeut Lone Sorensen, der igennem over 25 års udvikling af Ansigt Refleksterapi har udviklet teknikken bag Japansk Lifting. Mette Brandt, der repræsenterer metoden i Danmark, uddanner hvert år kosmetologer, kosmetikere og massører i at udføre Japansk Lifting, som et alternativt til alle de kunder, der ikke vil have injektioner, men som vil have mere effekt end det, cremer og pleje kan give.

 

Løft kun med hænder

Japansk Lifting stimulerer nogle punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler, så musklerne tones.

Behandlingen udføres udelukkende med hænderne og med en række økologiske cremer og olier, herunder 100% ren hybenrosenolie, der indeholder aktive, regenererende stoffer (og dufter vidunderligt). En rensende lermaske påføres ved begyndelsen af behandlingen, og en opstrammende maske anvendes ved afslutningen af behandlingen, lige efter huden er kølet ned ved at rulle svale saltkugler henover ansigtet.

Ofte oplever man ved meget naturlige behandlinger et stort velvære, men ingen effekt. Her er der både velvære OG en stor effekt, for efter bare en times behandling, vil de fleste kunne se en forskel. Øjnene er mere åbne, brynene løftet, kæbelinjen er fastere, muskulaturen strammet op. Både fine og dybe linjer mindskes, og netop den effekt forstærkes, når der er tale om et længere behandlingsforløb.

”Det betyder rigtig meget for klienterne, at de kan se effekten med det samme, og det motiverer dem til at investere i et længere forløb, som giver det bedste resultat. Herefter skal det blot vedligeholdes”, fortæller Mette Brandt, der også understreger en, måske mere overraskende, effekt ved behandlingen:

”Det er en utrolig dejlig behandling at give. Der er noget meditativt ved, at de samme bevægelser gentages flere gange, og at man umiddelbart mærker ansigtet forme sig i hænderne, som er utroligt dejligt på et dybere plan for behandlerne.”

 

You may also like