Konjac in the Morning

Jeg har længe haft lyst til at gøre min hudpleje lidt enklere,  og nu, hvor sommerferien starter, startede jeg morgene med at rydde hylden for renseprodukter. Ud over en rensemælk, en renseskum, en renseolie og to lettere brugte ansigtssvampe (hvoraf Nelson senere åd den ene), stod der også tre forskellige ansigtssprays, som jeg dog valgte at lade stå, fordi jeg ikke helt vidste, hvad Konjac ville gøre ved min hud. Men de tre andre rensprodukter røg helt ind bagerst i skabet og ud kom Konjac, en lille ufo-formet svamp med indhold af rødt ler, som angiveligt renser huden så grundigt, at det ikke er nødvendigt at bruge rensecreme, renseskum eller renseolie.

Efter første test er jeg meget tillidsfuld, for min hud blev fin og ren og klar til ansigtsspray og dagcreme. Nu tager jeg Konjac-svampen med på højskole den næste uges tid og vender tilbage med mine erfaringer fra en hel uges brug. Hvis den holder, hvad den lovede i morges, kan jeg erstatte tre produkter med den ene svamp, og det passer jo rigtig fint til min filosofi om enkelhed, overskuelighed og less is more. More to come…

 

You may also like