Lidt sundere, meget sjovere

De krakelerer, de lugter, de udtørrer, siger mange kvinder og holder neglene for sig selv. Der er mange grunde til ikke at bruge konventionel neglelak, men nu er der også mindst 33 gode grund til at farve neglene bare en gang i mellem, for The Organic Pharmacy laver nu også neglelak. Og Organic Glam, som de hedder, findes ikke kun i grøn.

Farvede negle giver form og længde til hænderne, og masser af selvtillid til fødderne!. Blødere, vandbaserede lakker er lige nu godt på vej frem, og selvom lakkerne er ”grønne” og altså ikke indeholder toluene, dibutyl-phthalater eller formaldehyd, fås de i alle de farver, der faktisk gør det lidt sjovere at være kvinde en gang i mellem.

Organic Glam er The Organic Pharmacy’s makeup linje, og de nye lakker er ikke kun fri for de tre ovennævnte syndere, de tørrer også hurtigere ,end du kan nå at sige forårsvindsvingesuseri.

 

Vidste du at…

Formaldehyd kan være kræft – og allergifremkaldende, toulene, også kendt som methylbenzen, er et opløsningsmiddel og dibutyl-phthalater er i mistænkt for at være hormonforstyrrende. Dejligt at slippe for dem!

 

You may also like