Du er velkommen

Jeg er uddannet journalist (DJ) fra Danmarks Journalisthøjskole og BA i tysk. Hver måned kan du læse mine interviews i ELLE, og du kan også læse mine trendartikler i Fagbladet Kosmetik. Jeg har skrevet for alle de aviser, magasiner og fagblade, der siger mig noget; mest stolt er jeg nok af mine bidrag til Die Welt am Sonntag, det er en god avis. For nogle år siden fik jeg lyst til at lave tv, og det gik jo ganske godt. I mit hemmelige liv er jeg copy writer og content copy writer for en lang række store brands indenfor fashion, beauty, design og sundhed, og i mit knap så hemmelige liv underviser jeg i yoga. Og så har jeg jo Alice, mit forlag.

Jeg har for længst sagt farvel til blot at omtale enkeltstående produkter, med mindre jeg ikke kan lade være, fordi de begejstrer mig, men jeg besvimer ikke længere over en ny øjencreme. Jeg forsøger med det, jeg skriver, at kaste lys over den samfundsmæssige, kulturelle og historiske betydning, der også ligger i den måde, vi udsmykker os på. Og jeg forsøger at sætte vores forfængelighed ind i en popkulturel kontekst. 

Dette bliver vigtiger og vigtigere for mig, i takt med at en generation uden hukommelse melder sig på banen med masser af gå på mod, men intet sted at gå hen.

For at vide, hvor du skal hen, må du vide, hvor du kommer fra. 

Du er velkommen til at kontakte mig på ciao @ anneabsalonsen.dk