Olierens

Længe før olie-bølgen slog ind over os, skabte Dr. Michel Babor HY-ÖL renseolien, der er ligeså mild som den er effektiv. Den passer til alle hudtyper og er helt uden konserveringsmidler, hvilket vi måske nok er vant til i dag, men det var absolut ikke almindeligt i 1956, hvor den første gang kom på markedet og lagde grundstenen i det, der i dag er hudplejefirmaet BABOR.

Det har nærmeste taget 50 år at overvinde 50ernes begejstring for konserveringsmidler i både fødevarer og skønhedsprodukter. I dag er HY-ÖL stadig et af BABORs bedst solgte produkter, og hvis du endnu ikke kender det tyske super-mærke, så er HY-ÖL et godt sted at starte. Lige nu relanceres mærket i Danmark, hvor det ligger hod kosmetologer og nogle spa’er.

Den tid, du investerer i din hud på daglig basis, er givet rigtig godt ud i det lange løb, for det betaler sig altid at rense ordentligt af, fugtet godt igennem og bruge målrettede produkter, der passer til din hudtype. Og det giver ikke kun en flot hud, den tid, du ofrer på dig selv er med til at styrke dit selvværd, ganske enkelt fordi du lige nu og her er fokuseret på dit eget bedste.

You may also like