Stjernevipper

1456785_638095906241397_1088746868_n

Marie-Louise Bøtkjær uddanner mange vippeteknikere i single-lash-påsætning, og hun har med sine to StarLash klinikker i København et godt overblik over, hvad der sker på vippe-området. Og der kommer desværre flere og flere skader ind ad døren:
”Det er blevet så populært med vipper, og der er så mange flere, der laver dem nu end tidligere. Jeg ser mest, at deres egne hår bliver hevet ud med hårrodden, før de egentlig burde falde naturligt af, og så ser jeg en del knækkede vipper. Skaderne sker primært i forbindelse med påsætningen, fordi dem, der sætter vipperne på, ikke skiller vipperne ordentlig ad til sidst, så de har samme effekt, som hvis de havde buketter på. Hårene kan ikke falde af naturligt, fordi de er blevet klistret sammen med de kunstige vipper, og der er måske kun ganske få hår, der således skal bære både egne og kunstige vippehår. Det kan de ikke holde til og kan falde ud af hårsækken, der kan blive ødelagt, og da er der risiko for, at håret aldrig vokser ud igen”, siger Marie Louise Bøtkjær.
Hun anbefaler de professionelle vippeteknikere at fjerner det, der er tilbage, efter en dårlig vippepåsætning, og så ellers starte helt fra bunden, så de tilbageblevne vipper bliver behandlet korrekt, samt at anbefale kunder at bruge en vippeserum.
”Når jeg oplærer nye vippeteknikere, så anbefaler jeg dem at stoppe lidt før, end de ellers ville, når de sætter vipper på, for at bruge tid på at få vipperne skilt ordentlig ad. Det er det vigtigste, man kan gøre, for at vipperne ikke klæber sammen og påvirker hinandens gro-cyklusser. Men der sidder mange derude, der måske bare har set en video på Youtube, eller de sidder med single vipperne og kører buket-style, og det det giver bare de vildeste skader, for der er stor forskel fra buket til single vipper. Teknikken er måske ret simpel, men alligevel kan det gå galt, hvis du ikke er blevet oplært ordentligt og har fået rettet dit håndværk til af en dygtig underviser. Der kører så mange deals med vippepåsætning, og her fornemmer jeg, at det tit er dem, der lige har lært det og måske skal have kørt deres forretning op, der er mest aktive med at lave deals. Og det er ikke garanti for godt håndværk.
Man skal være dedikeret til håndværket og have masser af tålmodighed, og det er der mange, der ikke har.”

You may also like

Skriv et svar