Super-Mario

En vår er kommet med høj luftfugtighed (lækkert for hud og hår, faktisk) og milde vinde, så det er nu, du skal drosle lidt ned på produkter, og vælge lettere formulations, mindre komplicerede udgaver, der stadig performer, som de skal. Altså, i den bedste af alle verdner rensede vi ansigtet i morgendug og så blændende ud resten af døgnet, men sådan er det ikke. Tættest på kommer så de mere enkle serier, hvor både indhold og indpakning er til for at gøre det nemt for dig.

Og her er det meget smart at kende Mario Badescu. ikke personligt (eller?) men den amerikanske kultserie, der for nylig kom til Danmark. Der hersker i øvrigt tvivl om, hvorvidt han findes eller om, hvis han fandtes, så lever idag. Spændende…

Og hvad er det så, han kan ham Mario Badescu? Først og fremmest løse en masse problemer, som tør hud, udslæt og ikke mindst urenheder og acne. Drying Lotion er nok det mest ikoniske og kendt Mario Badescu-produkt, også herhjemme. Men Mario kan også noget andet: De enkle, apoteker-inspirerede emballager i lyse pasteller appellerer til en mere easy-going livsstil. Produkterne er lette i koncentration og konsistens, og alle flasker er i let plast, og det er nogle af de ting, jeg synes, gør Mario til et super-sommer-valg. Mine personlige favoritter er faktisk i rense afdelingen, nemlig Orange Cleansing Soap, der er meget mildt exfolierende, en mellemting mellem en renselotion og en exfoliator, der dufter virkelig fint. Følg op med Facial Spray med aloe, urter og rosenvand, den fugter rigtig fint, og kan lidt mere end en ren rosenvand kan. Normalt er jeg glad for glas, men jeg synes, de praktiske og lette plastik-emballager gør et rigtig godt indtryk, ikke mindst, hvis de skal ned i kufferten og med ud i verden.

Mario Badescu sælges først og fremmest på beautyhero.dk, men også via et udvalg af klinikker og saloner. Og dette bliver forhåbentligt mit sidste indlæg med smut-slå-fejl, for mine nye briller er bestilt og kommer i denne uge!

Facial-Spray1-330x440 

You may also like