Syv spa-tips på en søndag

Ok, det er søndag og jeg har lige forsøgt at lakere tånegle, men må desværre indrømme, at fire måneder som puddel-hvalpe-ejer har frataget mig min smidighed (kunne ikke nå ned til neglene), min træfsikkerhed (kunne ikke ramme neglene, og har nu knaldrøde neglebånd) og mine ellers rimeligt regelmæssige spa-ture. Åh, jeg længes efter salus per aqua, om end salus mentalis per puddelis også er ren luxus! Her kommer 7 spa-tips til at spare dig til mere spa:

Tag en ven med –mange spa’er giver nemlig mellem 25 og 50 % rabat på behandlinger, når I er to. Det gælder både velvære- og terapeutiske behandlinger, og husk også, at glæden ved oplevelsen bliver dobbelt så stor, når du har en at dele den med.

Tjek din e-mail – du kan nemlig  tilmelde dig en mail-service hos mange spa’er, så andres afbud bliver dit tilbud. Du får tilbudt ledige tider på dagen – og priser, der ligger et pænt stykke under dem på prislisten.

Bliv lidt længere – flere og flere spa’er bruger et tidssystem, hvor time-prisen falder, jo længere du bliver. Du får mere valuta for pengene, hvis du bruger en hel dag frem for at små-spa’e mange gange, og husk også på at forventningens glæde er ganske gratis.

Køb pakker – næsten alle spa’er tilbyder pakker, der for eksempel indeholder damp, peeling, boblebad og massage, og det er heldigt for dig, for pakkerne er i gennemsnit 20 procent billigere, end hvis du havde købt behandlingerne enkeltvis.

Gå i svømmehallen – for flere og flere svømmehaller tilbyder spa-aftner med salt-peeling, aromaterapi og undervandsmusik til samme pris, som en almindelig, kommunal svømmetur koster.

Hold formen – mange fitnesscentre har også en velvære-afdeling, hvor du kan benytte damp og sauna kvit og frit, når du er medlem.

Gør det selv – 2 dele grønne te-blade, 1 del ukogte, brune ris og 1 del honning røres glat med 1 del mandelolie og vupti har du en effektiv scrub til hals, décolleté og andre sarte steder på kroppen, hvis du har mod på at gøre det selv. Tilsæt et par dråber lavendelolie, hvis du ønsker en beroligende effekt eller eukalyptus-olie, hvis du vil kvikkes op. Eller lav den helt nemme, milde scrub af rørsukker, mandelolie og et par dråber æterisk olie, så bliver det faktisk ikke nemmere…

You may also like