Vippe-vokse-vædske i voldsom vækst

m2_lashes_serum_openHvert år introduceres uendeligt mange nye produkter i Danmark, men kun få får succes. Jeg har  spurgt en række brands om, hvordan deres vej til succes har vinklet sig. Læs her om M2Beaute, lanceret i Danmark oktober 2011.

M2 er et serum, der sluser et prostaglandin-derivat ned i vippe – eller brynhårsækkene, så hårene vokser sig længere, tættere og sundere. Der er tre produkter i serien, aktiverende serum til vipperne, aktiverende serum til bryn samt plejende serum til vipperne. Prisniveau: højt. Distributør: Rikke Skov, Brands of Beauty, fortæller:

I starten delte jeg rigtig mange prøver ud til folk, fordi jeg vidste, at det virkede. Folk troede ikke på det, men ville gerne prøve det, og efter 4-6 uger kunne de så selv se, at det virkede. Nu er det ved at være slut med at dele ude, for alle kan se, at det virker.

Jeg havde ikke forestillet mig, at det skulle gå så hurtigt, som det gjorde, det er vokset og blevet udbredt meget hurtigere, end jeg kunne følge med. Det var ikke sådan, at jeg satte mig ned og tænkte, at jeg kan sælge så og så meget, jeg gik bare i gang.

Den største succesoplevelse var at få at vide, at M2 var det reneste og der ingen bivirkninger er, det er ret fedt at kunderne har bekræftet det igen og igen, når de har fortalt, at de ikke har kunnet tåle andre produkter, men de kan tåle M2. En anden succes har været at få alle de rigtigt gode klinikker som forhandlere og så, at jeg har fået den medicinske distribution i Danmark, så privathospitalerne også har taget M2 ind. Succesen kommer blandt andet af, at jeg har gået efter at få de rigtige forhandlere, og jeg har været heldig at have nogle meget anerkendte klinikker blandt mine forhandlere, som også har et netværk, og så har det spredt sig som ringe i vandet. Desuden har jeg været meget ud og promovere produkterne på messer og i butikkerne.

I 2013 lancerede M2 en hel serie stylingprodukter til bryn og vipper, herunder vippe kam og brynbørste. Det er utroligt, hvad det kan gøre for vipperne at rede dem igennem! Desuden kommer der også en oliefri øjenmake-up fjerner, som jeg forventer mig rigtig meget af.

 

 

 

You may also like